Pipera OMV studio spatios
COMISION 0
EXCLUSIVITATE

Localizare: Bd. Pipera nr.1D,, Pipera, Bucuresti
ID Oferta: SM4114
Actualizat la: 25 Septembrie 2020, Numar de afisari: 463
Pret Vanzare: 65,000 EUR + TVA
Pipera OMV studio spatios

Va propunem spre vanzare, studio cu balcon si vedere superba, situata in zona Pipera, OMV, intr-un imobil 2020. Imobilul are 4 etaje, structura din cadre. Are zona de dormit si zona de zi, bucatarie inchisa, este decomandat, situata la etajul 2 din 4, are o suprafata utila de 49.4mp, o suprafata totala de 60.6mp, cu 1 baie, 1 balcon.

Imobilul este situat in apropiere de Cubic Center, OMV, Rompetrol, McDonalds, MOL, Toyota, AutoKlass, Romstal, Pipera Plaza, Swan Office Parc, Porsche Bucuresti Nord, Global City, Nord City, Vodafone, Porsche Pipera, Honda Nord, piata Pipera, Promenada Mall, metrou Aurel Vlaicu si Pipera, statii STB, scoala, gradinita.

ID intern: SM4114.

Natrom Pipera, apartamentul tau langa birou !

Cum ar fi sa nu mai stai in trafic? Sa nu mai pierzi timpul pe care poti sa-l petreci cu cei dragi ? Aici este posibil! Vrei sa stii cum? Suna si hai sa ne cunoastem ! Suntem in zona de Nord a Bucurestiului, pe o strada usor accesibila, la numai 50m de Bd. Pipera, langa multe sedii ale unor companii multinationale. Ne-am gandit ca pozitia, apropierea de zona de business si de zona comerciala din apropiere, combinate cu finisajele si facilitatile oferite, vor face alegerea ta mai usoara. Imobilul este deja construit, in curs de finisare, are 42 de unitati locative, balcoane, terase si spatii verzi, lift, supraveghere video perimetrala, acces securizat 24/7. Avem disponibile studiouri, garsoniere, apartamente cu 2, 3 camere si 4 camere. Avem cateva unitati locative deosebite, care au gradini si terasa. Clientii au posibilitatea sa isi personalizeze apartamentele prin alegerea finsiajelor dorite. Imobilul este gandit ca un condominium de dimensiuni mici, cu parcare subterana, cu spatii comerciale la parter si numeroase alte faciliatati pentru proprietari. Te invitam asadar sa ne cunoastem si sa iei decizia potrivita! Pretul afisat NU include pretul locului de parcare. Preturile afisate nu includ TVA; Se aplica TVA in cota legala aferenta fiecarui spatiu achizitionat, 5% sau 19% Sistemul de achizitie: - Contract de rezervare cu avans 3000euro/apartament; - Antecontract de vanzare cu avans de 10% din pretul apartamentului scazand suma achitata la rezervare; - Dupa achitarea avansului la antecontract se personalizeaza apartamentul cu materialele alese de client; - Semnarea contractului de vanzare-cumparare cu achitarea restului de pret; - Predarea apartamentului catre beneficiar. Termenele de semnare, a actelor de mai sus, pot varia in functie de modalitatea de plata aleasa de client, de termenele acordate de banci pentru analiza dosarului de creditare sau de termenul in care beneficiarul isi alege materialele necesare finalizarii apartamentului. Finalizarea intregului proiect este preconizata pentru Noiembrie 2020. Bineinteles ca avem o solutie personalizata pentru fieacare dintre clientii nostri, asadar va invitam sa ne vizitati !

Caracteristici

 1. Suprafata totala: 60.6 mp
 2. Suprafata utila: 49.4 mp
 3. Anul constructiei: 2020
 4. Confort: 1
 5. Compartimentare: decomandat
 1. Nr. Camere: 2
 2. Nr. Bai: 1
 3. Nr. Balcoane: 1
 4. Etaj: 2
 5. Nr. Etaje: 4
 6. Orientare: Sud Vest
 7. Parcare: Garaj subteran
 8. Locuri de parcare: 1
Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Alte detalii


VideoTur VirtualOferte similare